Uudet kumimatot töissä

Useamman vuoden jälkeen kuluneilla ja joustamattomilla kumimatoilla työpaikalla, saamme nyt vihdoinkin uudet. Toivottavasti nämä tulevat ehkäisemään kankeita sääriä ja väsyneitä jalkoja.

Tilaamme matot Gerdmansin toimistokalusteilta. Heillä on laaja valikoima ja edulliset hinnat. Lisäksi tiedämme jo entisestä, että voimme saada tuotteiden valinnassa hyvän avun heidän asiakaspalvelustaan ​​.

Gerdmansin toimistokalusteet

Gerdmans on alun perin ruotsalainen yritys, mutta nyt he löytyvät sekä Ruotsista, Tanskasta, Norjasta että Suomesta.

Työssäni olemme monien vuosien ajan jo tilanneet heiltä toimistokalusteemme, ja nyt olemme myös ostaneet varastokalusteet heiltä. Toimitukset ovat yleensä nopeita ja olemme aina saaneet ilmaisen toimituksen. Se, että tuotteilla vielä on seitsemän vuoden takuu, ei pahenna asiaa.

Rankka työ

Itse työskentelen yrityksen saapuvien toimitusten kanssa, joten minun päivittäin seisottava ja käveltävä. Vaikka käytän hyviä kenkiä, selkäni ja jalat kuluvat, koska en koskaan saa istua. Yleensä jalkani ovat niin väsyneet, kun saavun kotiin, etten jaksa edes lähteä lyhyelle kävelylenkille. Mutta uusien mattojen parissa toivon, että asia paranee.

Pyrin myös esimieheltäni, että saisin pyörillä varustetun satulatuolin. Voin istua hetkeksi ja samalla liikkua tuolillani eri työmomenttien välillä. Olen löytänyt hyvän mallin Gerdmansin toimistokalusteilta ja uskon, että sen hankkiminen on mahdollista. Luultavasti on vain vielä hieman jatkettava pomon suostuttelemista ennen kuin hän hoksaa mitä tarvitsen.

Se, että hän voi tilata sen Gerdmansilta, tekee asian hieman helpommaksi. Hän pitää heistä ja tuntee myös asiakaspalvelun, sen helpottaa. Voin todella suositella Gerdmansin toimistokalusteita kaikkeen mitä tarvitsette yrityksessä.