Uutiset - News

25.5.2019

 

Moonan ja Peetun Pokemon-pentue syntyi ja pentulaatikossa tuhisee ponteva poikajoukko <3

 

 

2.5.2019

 

Peetusta (C.I.B All Heroes Peter Pan) tuli ukki, kun Peetun tytär Soda, Se MVA Ourasi's Quo Vadis (0/0, C/C), sai pentueen upean brindlen C.I.B EUV-2018 Chain of Hope Qmachete (0/0, A/A) kanssa. Etsimme tästä pentueesta Suomeen tuotavalle brindlelle urospennulle sijoituskotia lähinnä Etelä-Suomesta.

Jos olet kiinnostunut pennusta, ole yhteydessä: all.heroes@gmail.com

 

27.1.2019

 

Paljon on ehtinyt tapahtua, vaikka kotisivuja ei ole päivitetty piiiiitkään aikaan. Nyt tilannetta on sen verran korjattu, että pentusuunnitelmat on päivitetty.

 

6.5.2017

 

Balt & Ee & Lt & Lv JMVA All Heroes The Chosen One eli Hartikainen oli ensimmäistä kertaa nuorten luokassa Mikkelin näyttelyssä, ja hienosti tuloksena ROP ja serti kotiin tuomisiksi! Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Olette kyllä mahtava tiimi, kiitos taas :)

 

3.4.2017

 

Riinan ja Rommelin pennut syntyivät :) Tässä pennut kolmen viikon iässä.

 

16.3.2017

 

Kevätpentuja odotettavissa :) Riinan ja Rommelin pentujen pitäisi syntyä huhtikuun alussa. Lisää tietoja "suunnitelmat" sivulla.

 

18.2.2017

Kauhava rn

 

Ee & Lv & Lt & Balt JMVA All Heroes The Chosen One, JUN ERI2, PU2, vara-serti

Dreaming About Am I Cool or What, JUN ERI1, SERT, ROP!

tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

 

Hartikainen 16 kk

 

Vimma-neiti 15 kk

28.-29.1.2017

Kaunas, Liettua

 

FI & Se & Ee & LV MVA All Heroes Peppermint Patty, VSP,CACIB ja Lt ja Balt MVA
All Heroes The Chosen One, Lt & Balt JMVA


21.1.2017

Turku KV


Fi & Se & N & POHJ & Ru MVA All Heroes Miss Moneypenny VSP, CACIB

tuomarina Derek Smith, UK

 

 

7.-8.1.2017

Tarto, Viro

 

All Heroes The Chosen One, Hartikainen, oli kotiväkensä kanssa Tartossa näyttelyreissulla ja hienosti meni! Hartikainen oli kumpanakin päivänä VSP saaden junnusertit, ja samalla nuori mies sai Viron junnuvalion arvon :) Onnea!

 

 

EE JMVA All Heroes The Chosen One

 

1.1.2017

 

Moona Monsteri, Fi & Se & N & POHJ & Ru MVA All Heroes Miss Moneypenny, oli Bullmastiffit ja Mastiffit ry.n narttujen vuoden voitokkainen kisassa toinen!

 

 

4.12.2016

Rally-Toko, Porvoo

 

Fanny (All Heroes Just like Mrs Beaver) ja Heidi saivat tänään rally-tokon avoimesta luokasta kolmannen hyväksytyn tuloksen ja näin ollen Fanny sai nimensä eteen tittelin RTK2! Taitavat likat, onnea!


 

Kuvassa Fanny (vas) ja tätinsä Enni (RTK1 All Heroes Clever Hermione), joista kummankin kanssa Heidi on kilpaillut rally-tokossa :)

 

photo: Jenni Kaurila

2.12.2016

Lilla Stockholm KV

tuomarina Maritha Östlund-Holmsten, Ruotsi

All Heroes Miss Moneypenny ROP, SERT, CACIB ja samalla valioitui! Moona sai kasan titteleitä nimensä eteen.

All Heroes The Chosen One JUN ERI1, PU3, vara-sert
Fi & Se Ch All Heroes Mister Smee VAL ERI2, PU4, vara-CACIB

 

Onnea myäs VSP:lle eli Rudille kotijoukkoineen (Multi Ch Librrani's I of the Tiger )

 

 

3.12.2016

Stora Stockholm KV, Ruotsin Voittaja

tuomarina Agnes Kertes Ganami, Israel

All Heroes Miss Moneypenny, PN2, vara-CACIB

All Heroes The Chosen One JUN ERI2, PU4
Fi & Se Ch All Heroes Mister Smee VAL ERI1, PU3, vara-CACIB


20.11.2016

NoseWork hajutesti

 

Hartikainen (All Heroes The Chosen One) oli tällä kertaa nenähommissa ja läpäisi NoseWorkin hajutestin. Kunhan saadaan Suomeen virallisia kokeita, niin löytyy useampi bullmastiffi näyttämään nenänkäyttötaitojaan :)
Hienoa työtä taas Meri ja Hartsa! 

2.10.2016

Tuulos rn


Nuori mies Hartikainen (All Heroes The Chosen One) oli hienosti Tuuloksessa:
JunEri1 SA PU1 SERT ROP! Tuomarina toimi Helen Tonkson-Koit. Onnea Meri ja Hartsa <3

 

18.9.2016

Mejä-koe, Heinola

 

Hartikainen (All Heroes The Chosen One) teki Suomessa bullmastiffihistoriaa, ollen rodun ensimmäinen, joka sai MEJÄ:ssä eli metsästyskoirien jäljestyskokeessa hyväksytyn tuloksen! Upeaa työtä Meri! Tästä pikkujätkästä kuullaan vielä lisää :)

 

Tuomari Hannu Palonen kommentoi Hartikaista seuraavasti: "lupaava nuori koira, joka pääosin jäljestää jälkitarkasti ja hyvällä maavainulla"

AVO3 pisteet 23/50, laukauksen sieto hyväksytty

 


10.9.2016

Gimo, Ruotsi

 

FI MVA All Heroes James Bond, Otso oli Gimon kr näyttelyssä ROP ja sai Ruotsin sertin, joten valioitui samalla Ruotsin valioksi! Tuomarina toimi Paula Heikkinen-Lehkonen.

 

11.9.2016
Eslöv, Ruotsi


Seuraavana päivänä Eslövin KV näyttelyssä Otso oli jälleen ROP, saaden myös CACIBin! Upea nuorukainen :) Tuomarina tällä kertaa Ralf Campbel.

 

 

27.-28.8.2016

Haapsalu, Viro

 

10 kk ikäinen All Heroes The Chosen One oli molempina päivinä ROP ja sai junnu-sertit! Onnea Meri ja Hartikainen!
 

 

21.8.2016

Norrköping KV, Ruotsi

Olimme kolmatta kertaa näyttelyreissulla Moonan ja Marskin kanssa ja täytynee uskoa, että tämä pari sopii hyvin yhteen! Ruotsissa tällä kertaa ensin Norrköpingin KV:ssä Moona oli ROP ja Marski VSP, ja molemmille tietysti sertit ja cacibit. Marskista tuli samalla myös Ruotsin Muotovalio :) Tuomarina tänään Andrew Brown Australiasta.

ROP All Heroes Miss Moneypenny
VSP All Heroes James Wolverine

 

22.8.2016
Eskilstuna KR, Ruotsi

Seuraavana päivän Eskilstunassa Marski puolestaan oli ROP ja Moona PN2 sertillä. Moonalla oli kengurubensaa vähän liikaa matkassa, joten pelleilyn takia taisi mennä narttujen voitto :D Mutta sehän on parasta, että koiralla on kivaa kehässä! Tuomarina Eskilstunassa  Helge W Hagen Norjasta.

 

 

Fi & Se Ch Ee JCH Ee JW-15 All Heroes James Wolverine

 

Kiitokset matkaseurasta Marskin porukat ja Eija, ja onnea Moonan kotiväelle myös!

 


16.7.2016
Kuopio KV, tuomari Kurt Nilsson

All Heroes Mister Smee PU2, vara-CACIB --> CACIB
All Heroes Miss Moneypenny PN2, vara-CACIB

Toivo

16.7.2016

 

Oriveden näyttelyssä olimme liikkeellä juuri 2 v. täyttäneen Otson ja puoli vuotta vanhemman Greetan kanssa. Jännitystä oli ilmassa sillä kumpikin koira tarvitsi viimeisen sertinsä valioituakseen, mutta turhaan jännitettiin :) Otso oli ensin PU2, sai sertinsä ja sen jälkeen Greetta pisti hieman paremmaksi ollen VSP sertillä! Eli kaksi uutta muotovaliota lähti kotiinpäin, josta kiitokset tuomarina toimineelle Marjo Järventölälle :) Onnea Greetan ja Otson kotiväelle!

 


9.-10.7.2016
Pärnu KV

 

Olemme käyneet nyt neljänä vuonna Pärnussa ja eiköhän perinne jatku edelleen. Ihana paikka, upeat rannat, vihreät puistot ja lapsille riittää tekemistä :) Tällä kertaa saimme matkaseuraksi Moonan kotiväkineen, joten oltiin liikkeellä isommalla porukalla. Meiltä kehässä Moonan lisäksi molempina päivinä Pipsa ja Häkkinen.

 

Ch All Heroes Giant as Hagrid
lauantai ROP-vet, PU2, vet-serti ja Viron veteraanivalio
sunnuntai ROP-vet, PU2

Ch All Heroes Peppermint Patty
lauantai ROP, CACIB
sunnuntai VSP, CACIB


All Heroes Miss Moneypenny
lauantai ERI2
sunnuntai PN2, serti & vara-CACIB --> CACIB

 

All Heroes molempina päivinä ROP-kasvattaja


18.6.2016

 

Narnia-pentueen Fanny aloitti kesällä Heidin kanssa Rally-Toko kisat hyvällä menestyksellä! Taitava raidallinen Rouva Majava on nyt virallisesti RTK1 All Heroes Just Like Mrs Beaver. Onnea Heidi ja Fan-Fan!RTK1 All Heroes Just Like Mrs Beaver


18.6.2016

Leksand KV, Ruotsi
tuomarina toimi Zeferino Silva

 

Teimme Merin kanssa kivan reissun Ruotsiin Leksandin KV-näyttelyyn, tavoitteena saada Pipsalle viimeinen cacib ja Peetulle Ruotsin cacib oli myös tavoitteena. Pipsan pentu Hartikainen puolestaan oli viimeistä kertaa pennuissa ja saamassa samalla reissukokemusta. Yövyimme ihanassa punaisessa mökissä joen rannalla lähellä näyttelypaikkaa, harmi ettei ollut enempää aikaa nauttia mökkeilystä. Tulokset olivat juuri mieleiset kaikkien osalta ja saatiin paluumatkalla juhlia Pipsan inttivalionarvoa!

 

All Heroes The Chosen One, ROP-pentu
Ch All Heroes Peppermint Patty, PN2 & CACIB --> C.I.B!
Ch All Heroes Peter Pan, ROP & CACIB

 

photo: Evy Anderson

4.6.2016

Viron Voittaja 2016

 

Lähdettiin poikien kanssa reissuun Tallinnaan, mukana veljeni, sekä Peetu ja Häkkinen. Majoitus vaikutti ulkoapäin aika epämääräiseltä, mutta loppujen lopuksi oven takana oli siisti ja remontoitu asunto. Lisäksi Hartikainen matkusti paikalle toisessa porukassa. Aika nappiin meni tämäkin reissu! Häkkinen uusi edellisvuotisen veteraanivoittajan tittelinsä, Peetu sai tarvitsemansa cacibin ja Hartikainen oli hienosti ROP-pentu :) Tuomarina oli Aire-Piret Pärn Virosta.

All Heroes Giant as Hagrid, PU3, Viron Veteraanivoittaja-2016
All Heroes Peter Pan, PU4 & vara-CACIB --> CACIB
All Heroes The Chosen One, ROP-pentu

Ch All Heroes Peter Pan

 

3.6.2016

 

Ruotsissa asuva Nisse (C.I.B & Nord Ch Fi W-14 All Heroes Chief as Reepicheep) teki bullmastiffihistoraa, tullen Ruotsissa jäljestysvalioksi! Suomessa ei löydy vielä yhtään jäljestysvaliota bullmastiffeista, mutta Ruotsissa on yksi vastaavan tittelin saavuttanut bullmastiffinarttu. Nisse on siis nyt kaksoivalio :) Mieletöntä työtä Annica ja Nisse!! Grattis Annica <3 

28.5.2016

 

Järvenpäässä saatiin juhlia uutta muotovaliota, sillä Marski oli hienosti PU2 ja sai viimeisen sertinsä! Onnea Marskin kotiväelle!

FI CH & EE JMVA & EE JV-15 All Heroes James Wolverine

 

 

 

Samana päivänä kävimme Pipsan kanssa Joensuu KV:ssä, josta tuloksena saatiin PN2 ja vara-cacib.

 

22.5.2016


Seuraavana viikonloppuna oli suuntana Koski Tl, ja saman parivaljakon kanssa kuin edellisviikonloppuna. Niin siinä sitten kävi, että samat koirat olivat ROP ja VSP, ja tulokset menivät vieläpä samoin päin, eli Moona taas ROP ja Marski VSP! Aikamoista :) Kiitokset tuomarina toimineelle Helin Tensonille!

 

Moona ryhmäkehässä
photo: Minna Nummela

15.5.2016


Mynämäellä saatiin vettä niskaamme enemmän kuin missään ikinä, mutta mitä siitä kun tulokset olivat mainiot! Tuomarina tänään Jasna Matejcic.

All Heroes Miss Moneypenny, Moona, ROP & serti
All Heroes James Wolverine, VSP & serti

 


14.5.2016
Bullmastiffit ja Mastiffit ry erikoisnäyttely
, Helsinki

 

Tämän vuoden erkkarissa olimme muutaman koiran voimin, joista hyvin meni jokaisella. Yleensä erkkarissa ollaan totuttu helteeseen, mutta tänä vuonna saatiin niskaamme sadetta vaihtelevissa määrin. Mutta ainakaan koirille ei tullut liian tukalat oltavat :) Kiitos kaikille mukavasta päivästä!

All Heroes Giant as Hagrid ROP-veteraani, PU3 ja lopulta BIS2-veteraani
9 v herrasmies ei meinannut pysyä nahoissaan kun pääsi taas estradille :)


photo: Maija Jyrkkä

All Heroes Honey Ryder Nuo Eri1, PN3, serti


photo: Maija Jyrkkä

 

All Heroes The Chosen One 7-9 kk urospentujen 1. KP


Lisäksi Ällin ja Rommelin kaunis tyttö Vimma, Dreaming About Am I Cool or What hienosti ROP-pentu ja koko näyttelyn BIS-pentu

 

 

Tuomarina toimi Olga Kupriyanova Sinko.


14.5.2016


Greetta ja Tanja kävivät Tuusulan ryhmiksessä ja hienosti meni! Tuomarina toimi Escar Tabuena Rafael. Onnea Tanja ja kiitos!

All Heroes Marvel Girl Jean: Avo eri1, PN1, VSP, sert

 

20.3.2016

 

Kävimme Otson ja Greetan kanssa Seinäjoen ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina toimi Pirjo Aaltonen. Hyvät tulokset saatiin kotiin tuotavaksi, sillä All Heroes James Bond, Otsolle tuli tulokseksi Nuo Eri1, PU1, serti ja ROP ja Ee JMva & Ee JV-15 All Heroes Marvel Girl Jean, eli Greetta puoletaan oli Avo Eri1, PN1, serti ja VSP :)


 

20.3.2016

 

Pipsa kävi Viivin kanssa Ruotsissa Malmö KV:ssä, jossa tuomarina toimi Oliver Simon Kroatiasta. Reissu meni loistavasti Viivin Junnun ollessa ROP ja Pipsan VSP! Kiitos Viivi tuhannesti :)
Fi & Lv & Ee Ch All Heroes Peppermint Patty Malmössä VSP, serti ja cacib ja Ruotsin valio

12.3.2016

Kristiansand KV, Norja

 

Kävimme Peetun ja Moonan kanssa Norjassa ja hienoin tuloksin! Tuomarina toimi Kurst Nilsson Ruotsista.
Fi & Se & Ee Ch All Heroes Peter Pan, Peetu oli ROP, sai sertin ja cacibin ja valioitui samalla Norjan sekä Pohjoismaiden valioksi! Nuorten luokassa ollut Moona eli All Heroes Miss Moneypenny puolestaan oli VSP ja sai myöskin sertin ja cacibin. Kiitos veljelleni Antille reissuseurasta!

 

5.3.2016


Pikku-Lucky, nykyisin Hartikainen eli All Heroes The Chosen One kävi ensimmäisessä pentunäyttelyssään Kouvolassa 5 kk ja 3 vrk:n naperoiässä Merin kanssa. Hartikainen oli hienosti ROP-pentu ja sai KP:n ja pääsipä vielä ryhmässä jatkoonkin :) Onnea Meri ja Hartikainen! Tuomarina toimi Olli Kokkonen, joka piti kovasti naperosta arvostelustakin päätellen:


"Erittäin lupaava. Tasapainoisesti rakentunut urospentu, jolla hyvä vahva luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä ylälinja. Kaunismuotoiset käpälät. Oikeat pään mittasuhteet. Oikeanlainen otsapenger. Kaunismuotoiset huulet. Tiivis alapurenta. Liikkuu ikäisekseen erittäin hyvin. Oikea karvanlaatu. Kaunis tasainen punaruskea väritys. Esitetään ja esiintyy edukseen."

 

4.3.2016

 

Ruusa ultrattiin kantavaksi! Mahassa näytti pötköttelevn useampi pikkuinen :)

 

 

6.2.2016

 

All Heroes Peppermint Patty, Pipsa, oli 4 kk mammaloman jälkeen enimmäistä kertaa kehässä. Tallinnan KV-näyttelystä tuli tulokseksi PN2 ja vara-cacib, tuomarina toimi Saija Juutilainen.

 

23.1.2016

 

Ruusa aloitti juoksunsa. Nyt stten vaan jännitetään, miten asia etenee :) Lisää tietoa asiasta pentusuunnitelmista.

 

 

26.12.2015

 

Moona, All Heroes Miss Moneypenny, käväisi Venäjällä Pihkovan näyttelyssä ja tuloksena oli hienosti VSP ja serti! Tuomarina toimi Dmitri Prozorov Venäjältä. Kiitokset Viiville ja onnea Moonan kotiväelle :)

 

 

 

24.12.2015

 

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016! Olkoon vuosi kaikille edellistä parempi ja tuokoon se paljon onnea elämään.

 

 

Lucky 5 viikkoa

photo: Jenni Kaurila

 

13.12.2015

 

Tukholmassa Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyssä Häkkinen oli jälleen ROP-veteraani ja hienosti vielä PU4, joten uudeksi titteliksi saatiin Pohjoismaiden Veteraani Voittaja 2015!

 

 

C.I.B & Fi & Se & Lv & Lt Ch WjW-08, Ee VW-15, Fi VW-15 All Heroes Giant as Hagrid is a new Nordic Veteran Winner 2015

 

6.12.2015

 

Voittajanäyttelyssä meille niin rakas Herra Häkkinen (C.IB & Fi & Se & Ee & Lv Ch WJW-08, EeVW-15 All Heroes Giant as Hagrid) oli ROP-veteraani ja näin ollen Veteraani Voittaja 2015! Tuomarina toimi Joaquin Bernal Herrera. Viiville isot kiitokset Häkkisen esittämisestä :)


photo: Maija Jyrkkä

21.11.2015

 

All Heroes porukan syysvaellus pidettiin tänä vuonna Nurmijärvellä. Kiitos kaikille mukana olijoille hyvästä seurasta! Oli ihana nähdä teidät kaikki :) Ensi vuonna taas uudestaan!

 


 

26.10.2015

 

Ruotsissa asuva Nisse ( CIB & Nord Ch V-14 All Heroes Chief as Reepicheep) ja Annica kävivät ensimmäistä kertaa MEJÄ-kokeessa (viltspårprov), ja hienosti tulosta tuli! Grattis Annica & Nisse!
Rörligt prov
Anlagsklass
GK


2.10.2015

 

Pipsan punainen poika Lucky syntyi tänään! Herra Onnekas eli Lucky tulee saamaan kaiken äitinsä hoivan ja huomion ollessaan pentueen ainokainen,

 

1.9.2015

 

Pipsa on kantavana! Ultrassa näkyi useampi pikkuinen. Reilun kuukauden päästä saadaan pikkuiset maailmaan, jos kaikki sujuu hyvin loppuun asti :) Lisätietoja pentueesta pennut--> pentusuunnitelmat sivulta. 

16.8.2015

 

Kotka KV

 

Elsa-neiti (Fi Mva Ee JMva Bohlby Lady Grey) oli upeasti Kotkassa narttujen paras ja sai Cacibin, ollen lopuksi myös päivän ROP-koira! Tuomarina toimi Maite Gonzalbo, Espanja. Onnea Elsa ja Jaana! Toivon oli tällä kertaa tyytyminen pelkkään VAL Eri2-tulokseen.

 

 

3.-9.8.2015

Trondheim, Norja

 

Kävimme astutusreissulla Norjan Trondheimissa Pipsan kanssa. Astutukset sujuivat mainiosti, joten nyt vaan jännitetään tärppäsikö! 

 

1.-2.8.2015

 

Tartto, Viro

 

Junnusisarukset Marski ja Greetta olivat Tarton kesänäyttelyssä hienoin tuloksin. Marski oli ROP ja Greetta VSP kumpanakin päivänä ja viikonlopun aikana molemmat saivat Viron junnuvalion arvot :) Kiitos Tanja ja Eija, kun lähditte sisarusten kanssa reissuun! Onnea myös Marskin kotiväelle :)

Ee Jv-15 Ee Jmva All Heroes Marvel Girl Jean "Greetta"
Ee Jv-15 Ee Jmva All Heroes James Wolverine "Marski"

 

Greetta vauhdissa Tanjan kanssa
photo: Minna Nummela

 

26.7.2015

 

Mikkeli KV

 

Seuraavana päivänä lähdimme Pipsan ja Otson kanssa sateiseen Mikkeliin, tarkoituksena saada junnupoika Otsolle hieman kehäharjoitusta. Ei hullummin mennyt nämä treenit, sillä Otso sai ekan sertinsä ja sijoittui heti valiourosten jälkeen kolmanneksi!
Pipsa puolestaan voitti nartut ja sai toisen Suomen Cacibinsa! Pipsa aloitti juoksunsakin juuri sopivasti, joten nyt toivottavasti neiti saa jäädä kotiin pentulomalle :)

 

Fi & Lv & Ee Ch All Heroes Peppermint Patty, Pipsa, VAL ERI1, PN1, VSP, cacib

ROP Multi CH Librrani's High Performance Alonso

photo: Susanna Tuominen

 


All Heroes James Bond, Otso, JUN ERI1, SA, PU3, serti

photo: Johanna Kuru

 

25.7.2015

 

Eukanuba Int Summer Show, Helsinki

 

Viikon mökkiloma sopi ilmeisesti Pipsalle, sillä Helsingin kesänäyttelyssä Pipsa oli ainoa SA:n saanut narttu. Nyt saatiin se viimeinen puuttuva serti sekä Suomen Cacib, joten Pipsa on nyt virallisesti Suomen, Latvian ja Viron muotovalio :)

 

Raulille tuli tulokseksi tällä kertaa avoimen luokan voitto erillä, mutta ilman SA:ta. Tuomarina toimi Jeff Horswell Englannista.

.

VSP Fi & LV & Ee MVA All Heroes Peppermint Patty

photo: Sanna Pirinen

3.-4.7.2015

 

Pärnu, Viro

 

Nautimme koko perheen kera Pärnun lomasta ja koska osa koirista oli mukana, niin samalla reissulla kävimme Pipsan kanssa Pärnun KV:näyttelyissä. Pipsa sai toisena päivänä tuliaisiksi Viron sertin, joka jäi odottamaan viimeistä Suomen sertiä ja valioitumista. Se kaivattu helle sattui juuri tähän viikonloppuun, joten nopeaa näyttelyssä piipahtamista lukuun ottamatta suurin osa lomasta nautittiin Pärnun ihanista puistoista ja upeista rannoista :)


28.6.2015

 

Bullmastiffit ja Mastiffit ry:n erikoisnäyttely, Helsinki

Tuomarina Billy Brittle, UK
paitsi junioriluokan koirat Stefan Sinko, Slovenia

 

107 ilmoitettua bullmastiffia, eli aika mahtava määrä koiria tänäkin vuonna! Hieno vaikkakin hieman turhan helteinen päivä, mutta niin se tuntuu olevan joka vuosi erkkarin aikana. Kiitos kaikille paikalla olleille upeasta päivästä ja hyvästä seurasta, sekä kaikesta avusta päivän aikana!

 

All Heroes James Bond, JUN ERI1, SA
All Heroes James Wolverine, NUO ERI1, Sa & Vara-serti
All Heroes Doc Hudson, AVO ERI3, SA
All Heroes Captain Hook, VAL EH
All Heroes Chief as Reepicheep, VAL ERI
All Heroes Miss Moneypenny, JUN ERI
All Heroes Marvel Girl Jean, JUN ERI
All Heroes Peppermint Patty, AVO ERI3, SA

All Heroes kasvattajaryhmä, 2. & KP

All Heroes James Bond, Otso, 11 kk
photo: Pasada

 

All Heroes James Wolverine, Marski, 15 kk
photo: Minna Nummela

 

All Heroes kasvattajaryhmä 2. + KP
Marski, Otso. Greetta (All Heroes Marvel Girl Jean) ja Rauli (All Heroes Doc Hudson)
Ryhmämme koostui kolmesta juniori-ikäisestä koirasta ja avoimen luokan Raulista, joka oli vasta kolmannessa näyttelyssään :)

 

photo: Maija Jyrkkä

 


All Heroes kasvattajaryhmä
photo: Minna Nummela13.6.2015

 

Enni ja Heidi ovat käyneet kolmet rally-tokokisat ja saaneet kaikista ykköstulokset, joilla Enni 8 v. sai nyt ensimmäisen koulutustunnuksensa! Onnea Heidi ja RTK1 All Heroes Clever Hermione, ihana Enni-Penni <3

Ennin mielestä rally-toko on sen verran kivaa puuhaa, että seuraavaksi tähyillään avoimen luokan kisailmoittautumisia :) Onnea vielä Heidille ja kiitos!

 


RTK1 All Heroes Clever Hermione

 

30.5.2015

 

Viron Voittaja 2015, Tallinna

Ttuomarina Jeff Luscot, Uk

 

All Heroes James Wolverine Ee Jw-15, Rop-juniori, pu4
All Heroes Marvel Girl Jean Ee Jw-15, Vsp-juniori, pn4
All Heroes Giant as Hagrid Ee vetw-15, Rop-vet, pu3
All Heroes Peppermint Patty pn3, vara-cacib
All Heroes Rop-kasvattaja

 

Kiitoksia kaikille matkaseuralaisille mukavasta reissusta! Kuvat ovat Minna Nummelan ja Lauri Mäkilän ottamia, kiitos niistä :)

 

Viron juniorivoittajat 2015 sisarukset All Heroes James Wolverine ja All Heroes Marvel Girl Jean

 

Viron veteraanivoittaja 2015 All Heroes Giant as Hagrid

 

"Super brindle boy. Excellent power and strenght, solidly made, good chest, topline and rear. Moving well, excellent overall!"

 

Vara-CACIB All Heroes Peppermint Patty

 

24.5.2015

 

Häkkinen oli ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa ja lähdettiin tiikeriherran kanssa kahdestaan näyttämään, että Häkkinen ei ole vielä ukkoutunut ollenkaan, vaikka veteraaniluokkaan siirtyikin :) Tuomarina toimi rotuspesialisti Bas Bocsh, joka ihastui näkemäänsä ainakin tämän arvostelun perusteella:

 

"Lovely type, suberb condition for his age, unbelievable! So much to like about him. Very close to standard, except for the wish a shorter coupling. Moves suprisingly easy, not showing his age att all!"

 

Häkkinen sai tulokseksi ROP-veteraani ja PU4.

Car's pentueen Aatu (All Heroes Uncle Topolino) oli ensimmäisessä näyttelyssään ja Aatumaiseen tapaansa nautti koko touhusta. Tulokseksi hurmaava sporttipoika sai avoimesta luokasta EH3. Häkkinen onnittelee tyttärenpoikaansa päivän ROP-koiraa Frankieta (Diiva's Style N'Bullgrins Veyron)! Kuvan otti Franien omistaja: Olga Mdivani, kiitos!

Diiva's Style N'Bullgrins Veyron ja All Heroes Giant as Hagrid

 

23.5.2015

 

Hamina KV:ssa Elsa (Fi Mva & Ee Jmva Bohlby Lady Grey) oli näyttelyssä vuoden tauon ja mammalomansa jälkeen ja hurmasi tuomarin tapansa mukaan. Tuloksena Elsalla PN2 ja vara-cacib, onnea Jaana ja Elsa!

 

Fi Mva & Ee Jmva Bohlby Lady Grey

 

17.5.2015

 

Hyvää 8-vuotis syntymäpäivää ensimmäiselle All Heroes-pentueelle, eli Harry Potterista tutulle Tylypahkan velhoporukalle! Vietimme muutamaa päivää aiemmin syntymäpäiväjuhlia ja mukana olivat Roni, Enni ja Häkkinen. Toivon kaikille näille ihanille veteraaneille vielä useampia hyviä vuosia!

Jos olet syntynyt toukokuussa
saat varmaan lahjaksi pajupillin.
Sillä kun soitat veisun villin,
niin Uppis nauraa kihertää.
Jo niityt, kunnaat vihertää-
On hurjan, hurjan muhkeaa
kun lehdet puihin puhkeaa.

-Uppo-Nalle-

 

 

 

 

16.5.2015

 

Ruovesi

 

Peetu (All Heroes Peter Pan) ja Moona (All Heroes Miss Moneypenny) kävivät Ruoveden ryhmänäyttelyssä Hilkka Salohallan arvosteltavana. Peetu hienosti PU1, serti ja päivän ROP-koira valioituen samalla Suomen, Ruotsin ja Viron valioksi! Onnea Peetu ja kotijoukot!

 

 

Moona-neiti oli ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään junnuluokassa 10 kk ikäisenä ja sai hienosti eri1. Pikkulikka esiintyi yllättävän hyvin, joten tästä se lähtee :)


 

26.4.2015

 

Tuusula

 

Kolme Peter Pan-pentueen pentua kävi luonnetestissä Tuusulassa. Tuomareina toimivat Auli Kiminki ja Anu Hatanpää:

 

All Heroes Mister Smee +156 p ja laukausvarma
All Heroes Peter Pan +95 p ja laukauskokematon
All Heroes Little Richard +143 p ja laukausvarma


21.3.2015

 

Heidi ja Enni (All Heroes Clever Hermione) korkkasivat Rally-toko kisat hyvällä menestyksellä! Parivaljakko osasi kiemurat hienosti saaden tulokseksi alokasluokasta hyväksytyn tuloksen ja pisteitä 96/100. Onnea Ihana Enska ja Heidi!

 

 

21.-22.3.2015

Riga, Latvia


Kävimme Latviassa Pipsan (All Heroes Peppermint Patty) ja Toivon (Fi & Se Ch All Heroes Mister Smee) kanssa.Tuloksena launtaina Pipsalle serti ja vara-cacib ja Toivolle vara-cacib, sunnuntaina Pipsalle sertin lisäksi cacib ja Toivolle PU4 ja lämmintä kättä. Mahtava reissu kaikin puolin ja huippuhyvät matkalaiset! Kiitos kaikille asianosaisille :)All Heroes Mister Smee

17.3.2015

 

Tove ja Iiva (BH TK1 All Heroes Sally Carrera) ovat korkanneet TOKO:n avoimen luokan ja kisanneet kahdesti hyvällä menestyksellä:
1.2.2015 Lappeenranta, tuomarina Tommi Varis, 158 p. ja AVO2
7.3.2015 Porvoo, tuomarina Harri Laisi, 175 p. ja AVO1

Loistavaa yhteistyötä Iiva ja Tove ja onnea!


31.1.2015

 

Lahden pentunäyttely

James Bond-pentueen 6 kuukauden ikäiset pirpanat kävivät treenaamassa näyttelytouhua. Riinalle tuli kotiin viemisiksi ROP-pennun pokaali Moonan ollessa siskonsa jälkeen toinen luokassaan, kuten myös Otsokin omassa luokassaan. Hyvä pikkuiset!

Photo: Sara Haapakangas


10.1.2015

 

Tarto, Estonia

 

Tartossa Peetulle (All Heroes Peter Pan) ROP ja Viron serti, sekä Greetalle (All Heroes Marvel Girl Jean) VSP ja junnu-serti!


Photo: Saku Sydänmaalakka (kuva otettu Imatran näyttelyssä 2015)

 

24.12.2014

Hyvää Joulua! Merry Christmas!

 

Kuvassa Fi & Ee Ch All Heroes Horace Horsecollar ja poikansa All Heroes James Bond


Kuva: Sara Haapakangas


11.12.2014


Saimme Pipsan ja Ruusan kuvaustulokset Kennelliitosta. Nyt voimme hyvillä mielin alkaa suunnitella tytöille pentusuunnitelmia vuosille 2015-2016 :)

All Heroes Peppermint Patty

Kyynärnivelet 0/0
Lonkat B/A
Sydän ja silmät tutkitusti terveet (11/2014)

Swebull's Macig Heroes Athena
Kyynärnivelet 0/0
Lonkat C/C
Sydän ja silmät tutkitusti terveet (11/2014) 

7.12.2014


Voittaja-näyttely, Helsinki

Vuoden viimeisessä näyttelyssä Narnia-pentueen Nisse oli upeasti päivän ROP-koira! Samalla kertaa Nisse viimeisteli kansainvälisen ja Pohjoismaiden, sekä Suomen valionarvot. Nissen ja Annican kannatti siis todellakin matkustaa Ruotsista tänne :) Tuomarina toimi Sanna Vakkilainen, kiitos!

ROP C.I.B* & Nord & Se & No & Fi & Ee Ch Fi W-14 All Heroes Chief as Reepicheep
VSP Jch Bulldrome's Always My Way

Grattis Annica & Nisse!! Jättefin!28.11.2014


Tervetuloa Suomeen pikku-Pini! Vilnasta Suomeen kotiutui kaunis punainen tyttö Royal Twilight is-Dvariskiu, joka ilahduttaa Sannan ja perheen elämää. Mahdottoman reipas ja hyväntuulinen pikkuneiti :)

 

9.11.2014


Best in Puppy Show, Helsinki


Sisarukset Marski (All Heroes James Wolverine) ja Greetta (All Heroes Marvel Girl Jean) kävivät treenailemassa viimeisen kerran pentunäyttelyssä. Hienosti meni molemmilla ja kivaa oli ollut :) Greetta oli narttupentujen 2. ja Marski puolestaan hoiti tyylikkäästi homman kotiin ollen ensin ROP-pentu ja voittamalla sen jälkeen vielä 2. ryhmän! BIS-kehästä ei enää sijoitusta irronnut, mutta eiköhän me iloita tuosta RYP1:stäkin :) Onnea kakarat! Tuomarina toimi Jouni Nummela.

Peter Pan pentueen Kapteeni Koukun ja Urun tytär Hilja oli VSP-pentu. Onnea sinnekin!


25.10.2014


All Heroes kasvattien perinteinen syysvaellus järjestettiin tänäkin vuonna Komion luonnonpuistossa Lopella. Mukana oli kasvatteja kaikista pentueistani, sekä tuontitytöt Ruusa ja Älli. Oli ilo nähdä 15 koiraa omistajineen kulkemassa Komion ulkoilureitillä ja saada bullmastiffisuukot jokaiselta kasvatiltan.! Mieltä lämmitti nähdä, että jälleen saatiin iso porukka kasaan ulkoilun ja makkaranpaiston merkeissä, joten iso kiitos kaikille mukana olleille! Otetaan taas ensi vuonna uusiksi :)

12.10.2014

Sundsvall KV, Ruotsi

Fi Mva All Heroes Mister Smee, Toivo, oli Sundsvallissa ROP, sai sertin ja cacibin, sekä valioitui samalla Ruotsin valioksi! Pipsalle nuo eri1. Tuomarina Mette Tufte Norjasta. Muutenkin oli oikein kiva reissu, vaikka mukana olikin nuoret ja energiset tiikerit :)

5.10.2014


Iiva ja Tove ovat tehneet erinomaista jälkeä harrastuspuolella! Iiva saa liittää nimensä eteen pari titteliä, sillä kolmella alokasluokan ykkästuloksella irtosi TK1 ja suoritetusta BH-kokeesta omansa. Neiti Porsche on nyt siis virallisesti BH TK1 All Heroes Sally Carrera. Onnea Tove ja Iiva!

PAKK1 Järvenpää, 4.10.2014, tuomari Jouni Nummela

ALO1 170,00 Mikkeli 5.10.2014, tuomari Anne Nokelainen TK1
ALO1 169,50 Hollola 7.9.2014, tuomari Ossi Harjula
ALO1 162,00 Järvenpää 18.6.2014, tuomari Riikka Pulliainen

 

31.8.2014

Tervakoski KV

Pipsalle tänään Tervakoski Kv:stä nuorten luokan voitto, Pn2 ja serti +vara-cacib!

Peetu heilutti häntäänsä taas sitä tahtia, että meinasi unohtua paikallaan pysyminen. Tyypillinen Peter Pan, tuskin kasvaa koskaan aikuiseksi Avo eri2, sa ja Pu4.

Ruusa puolestaan korkkasi ekan junnukehän. Tuomarin makuun olisi haluttu lisää volyymia, joten Ruusalle EH.

8.8.2014

Maailman Voittaja 2014 - World Dog Show, Helsinki

Meillä on kaksi vice-junior winner 2014 koiraa, eli sisarukset Pipsa ja Nasse sijoittuivat molemmat isoissa junioriluokissa toiseksi! Läheltä meni tittelit :) Suuret kiitokset Viiville ja Sadulle Pipsan ja Nassen esittämisestä!

Urokset

Tuomari Ron Menaker, USA

Jun ERI2 All Heroes Charlie Brown

(photo: Hanna Palos)

Nartut

Judge Andrew Burt, Australia

Jun ERI2 All Heroes Peppermint Patty

(photo: Maija Jyrkkä)

 

7.8.2014

Bullmastiffien erikoisnäyttely, Järvenpää

Helteisessä erkkarissa oli ennätysmäärä bullmastiffeja, mahtava juttu :)

Juniorit arvosteli João Vasco Poças, Portugali

Jun ERI4 All Heroes Peppermint Patty
Jun ERI All Heroes Charlie Brown

Muut luokat arvosteli Janet Gun, Englanti

PEK2 (5-7 kk) All heroes James Wolverine

Val EH ALl Heroes Mister Smee

Val EH All Heroes Captain Hook

Avo ERI Ardhub She's the Business

Minä ja Pipsa Possu :)

19.7.2014

Lekk national show, Viro

Se & N Ch All Heroes Chief as Reepicheep oli ROP, sai sertin ja valioitui samalla Viron valioksi! Tuomarina toimi Dubravka Reicher, Croatia. Nissen tytär puolestaan oli VSP :)

Seuraavana päivänä Tartossa Nisse oli PU2.

Grattis Annica!


Se & N & Ee Ch All Heroes Chief as Reepicheep

14.7.2014

Peter Pan-pentueen Tiikeriveljekset loistivat tänään kehässä

Mäntsälässä Toivo (All Heroes Mr Smee) oli ROP, sai viimeisen sertinsä ja valioitui samalla Fi MVA:ksi! Tuomarina Rune Fagerström.

Ristiinassa Koukku (All Heroes Captain Hook) oli Jari Laakson arvosteltavana ja sertihän sieltäkin irtosi! Koukusta tuli myös Fi MVA!

Onnea Ullamaija ja Susanna ja kiitos!

Fi Mva All Heroes Mister Smee

14.7.2014

Pennut syntyivät! We have puppies!

Elsan pennut syntyivät tänään. Lisää tietoa pentueesta pentuja sivulta :)

More information at Puppies-page.6.7.2014

Trondheim International show, Norway

Se Ch All Heroes Reepicheep "Nisse" ja Annica kävivät Trondheimin inttinäyttelyssä. jossa tuomarina oli Sanna Vakkilainen. Nisse oli päivän ROP-koira, sai sertin ja cacibin ja valioitui samalla myos Norjan muotovalioksi! Grattis Annica!

6.7.2014

Raasepori KR

Pipsa ja Peetu kävivät näytillä Raaseporin näyttelyssä. Pipsalle hienosti PN1 ja serti! Peetulle puolestaan PU3 ja vara-serti :) Tuomarina toimi Helin Kasuk-Tenson. Rop-koirana ansaitusti hieno Alonso.17.-18.5.2014

Joensuu KV ja KR

Olimme Pipsan ja Sannin kanssa Joensuun näyttelyssä molempina päivinä. Pipsalle lauantaina ROP-juniori, PN1, eka serti ja VSP! Sannille puolestaan EH3. Tuomarina toimi Andrezej Szutkiewicz.

Sunnuntaina Reija-Leikola Walden arvosteli Pipsalle EH1 ja Sannille puolestaan reilun alapurennan takia H. Ei siis ollut meidän päivä tänään ;)


3.5.2014

Mikkelin ryhmänäyttely

Mikkeliin matkasivat 12 kk ikäiset junnusisarukset Pipsa ja Nasse (All Heroes Charlie Brown), sekä Elsa-neiti (Bohlby Lady Grey) Elina Haapaniemen arvosteltavaksi. Hienosti meni, sillä Nasse oli PU1, sai sertin ja oli ROP! Elsa voitti nartut, sai viimeisen sertinsä ja valioitui samalla :) Pipsalle PN2 ja vara-serti.

Jäimme odottamaan ryhmiä ja kyllä kannatti, sillä Nasse sijoittui vielä ryhmässä, ollen RYP4. Loistava aloitus nuorukaisella!

Sääolot olivat kyllä kaikkea muuta kuin ulkonäyttelyyn sopivat, sillä saatiin niskaamme niin rankkasadetta kuin raekuurojakin. Brrr. Kesänäyttelyiden iloja :)


 

12.4.2014

Orimattila luonnetesti

Ankkalinnan sisarukset olivat Orimattilassa luonnetestissä, jossa tuomareina toimivat Mikael Laine ja Sami Heikkilä. Tässä sisarusten osa-alueiden pisteet:

All Heroes Horace Horsecollar, Hemmo


+1 Toimintakyky: Kohtuullinen
+1 Terävyys: Pieni ilman jälj. jäävää hyökkäyshalua
+3 Puolustushalu: Kohtuullinen, hillitty
-1 Taisteluhalu: Pieni
+1 Hermorakenne: Hieman rauhaton
+2 Temperamentti: Kohtuullisen vilkas
+1 Kovuus: Hieman pehmeä
+3 Luoksepäästävyys: Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
++ Laukauspelottomuus: Laukauskokematon
Yhteensä 127 pistettäHemmo

All Heroes Mad madam Mim, Bertta

+1 Toimintakyky: Kohtuullinen
+1 Terävyys: Pieni ilman jälj. jäävää hyökkäyshalua
-1 Puolustushalu: Haluton
-1 Taisteluhalu: Pieni
+1 Hermorakenne: Hieman rauhaton
+2 Temperamentti: Kohtuullisen vilkas
+1 Kovuus: Hieman pehmeä
+3 Luoksepäästävyys: Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
++ Laukauspelottomuus: Laukauskokematon
Yhteensä 123 pistettä

Bertta

1.3.2014

Hertan ja Hannun pennut syntyivät!

 

7.2.2014
Hertta-neiti kävi ultrassa ja pentuja on tulossa! Enää kolme viikkoa, niin nähdään millaisia pikkuisia sieltä tulee maailmaan :)

Jos olet kiinnostunut pennuista, ota yhteyttä: all.heroes@gmail.com. Etsimme yhdelle pentueen urospennuista sijoituskotia Etelä-Suomesta.

Hienon pentuilmoituksen on tehnyt Maija Jyrkkä, kiitos!

 

12.1.2014

Pipsa kävi viimeisessä pentuluokassaan Lahdessa, jossa ryhmänäyttelyn tuomarina toimi Harto Stockmari. Pipsa oli ROP-pentu ja komea veljensä Nasse VSP-pentu. Hyvä pirpanat!

 

6.1.2014
Mastiff Winner Show 2014 aloitti näyttelyvuoden tällä kertaa. Hienosti meni, sillä Sanni-muru (Bullgrin's Kind of Magic) oli VSP ja sai Viron sertin! Tyttärensä Pipsa oli ROP-pentu ja mastiffirotujen joukosta BIS2-pentu. Matkaseurana meillä oli upea Alonso (Librrani's High Performance Alonso), joka räjäytti potin ollen ROP-bullmastiffi ja lopulta Best in Show! Tässä meidän matkaporukan turistikuva :)

 

8.12.2013
Olimme Aadan kanssa Ruotsin voittajassa, jossa Aadalle tuloksena valioluokan 2. ja lopulta PN4.

 

23.11.2013
Messukeskuksen Best in Puppy Show-pentunäyttelyssä Pipsa jälleen ROP-pentu. Tuomarina toimi Teija Salmi-Aalto.

 


20.10.2013
Pikkuinen Pipsa Possu aloitti näyttelyuransa Lahden pentunäyttelyssä, jossa Pipsa oli ROP-pentu. Pikkulikka oli reippaana ja esiintyikin ihan hyvin ensikertalaiseksi. Tästä on hyvä jatkaa treenejä :)

 

 7.9.2013
Juniori-poika Hoover (All Heroes Dusty Rust-Eze) menestyi upeasti Tromssan kansallisessa näyttelyssä. Hoover sai sertin, oli ROP, voitti ryhmänsä ja lopulta koko potin eli oli näyttelyn Best in Show koira! Onnea Linda ja Eirik!

 

 


18.8.2013
Tervakoski KV:ssa tänään 8,5 vuoden ikäinen Aino-mummo (Fi Mva BH Ambre de Molossie) hienosti ROP-veteraani! Ensikertalainen Milla (All Heroes Magica de Spell) PN4 ja Remulle (All Heroes Little Richard) puolestaan PU3. Onnea kaikille :)

 

 


18.8.2013
Toivo (All Heroes Mister Smee) oli Heinolassa ROP ja sai toisen sertinsä! Tuomarina toimi Hilkka Salohalla. Hyvä Toippari :)

 

 17.-18.8.2013
Tallinna KV

Elsan ja Hemmon kanssa kävimme visiitillä Tallinnassa. Lauantaina Elsa sai toisen junnu-sertinsä voittamalla junnuluokan ja ollen lopulta VSP. Samalla saatiin kotiin viemisiksi Eestni juniorivalion arvo! Hemmo puolestaan oli hienosti urosten toinen eli PU2.

 

Seuraavana päivänä Elsa pisti pykälällä paremmaksi, ollen päivän ROP-koira! On se aikamoinen kaunotar :) Hemmolle tänään vain sileä eri ilman SA:ta.

 

 

 20.-21.7.2013
Vietimme viikonloppua Virossa, jossa Hemmo ja Elsa osallistuivat kahtena päivänä näyttelyyn. Lauantaina Valgassa Elsa sai junnusertin ja oli narttujen paras eli VSP. Hemmo sai tyytyä PU3 sijaan. Seuraavana päivänä oli vuorossa Tarton näyttely, jossa samat tulokset. Mutta tällä kertaa Hemmo sai viimeisen valiosertinsä ja valioitui. Marille ja Rudille kiitokset hyvästä matkaseurasta!

 

 

16.6.2013
Kotka KV:ssa Elsa nappasi jo kolmannen sertinsä voittamalla
junnuluokan ja ollen lopulta PN2. Tuomarina toimi Judge Hastings Colm,
Irlannista. Tässä Elsan arvostelu: "Feminine type of girl with good
eye, bite & stop. Pleasing neck & shoulders, still very much work in
process. Plenty of bone & subtance for her age. Moving on the ground
well. Well handled."

 

 18.5.2013

Mynämäellä Kapteeni Koukku  (All Heroes Captain Hook ) oli hienosti
ROP ja sai toisen sertinsä. Tuomarina toimi Hilkka Salohalla. Onnea
Ullamaija ja muut!

 

 19.5.2013
Piteå, Ruotsi 19.5.2013, tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari.

Peter Pan-pentueen Peetu (All Heroes Peter Pan) kävi näyttelyssä
Ruotsin puolella, tuloksena nuorten luokasta ROP ja serti. Hyvä Peetu
ja onnittelut Peetun kotiväelle Antille ja Katille!

 

 11.5. 2013

Hamina KV:ssä Elsa-neiti (Bohlby Lady Grey) loisti jälleen! Junnutyttö
Elsa voitti muut nartut ollen siis VSP ja saaden sertin, ja oli
lopulta VSP. Tuomarina Åke Cronander Ruotsista. Hienoa työtä Jaana ja
Elsa!

 

 

2.5.2013
Tenavat syntyivät! Sannilla ja Taella on neljä kaunista pentua, uros
ja kolme narttua.

 

 


 

Lahti KV 27.4.2013

Lahden näyttelyyn suuntasimme Aada-neidin kanssa, pyrkimyksenä saada viimeinen CACIB neidille. Tuomarina toimi Saija Juutilainen, joka onneksi piti kovasti Aadasta ja Aadasta tulikin päivän VSP-koira ja se haluttu CACIB saatiin myös. Aada on nyt sitten FCI:n vahvistusta vailla oleva kansainvälinen valio,C.I.B & Fi & Ee & Lv Mva All Heroes Ms Emily Quackfaster. Onnea Aada-muru ja kotijoukot!

Nyt kun saatiin tämän vuoden tavoitteet kasaan, eli luonnetestattua ja inttivalionarvo, niin voidaan hyvillä mielin jäädä odottamaan Aadan juoksujen alkua. Toivottavasti onni suosisi ja saataisiin tänä vuonna pikku-Aadoja :)

 

 

 

 

21.4.2013

Muutama narnialainen ja kaksi ankkalinnalinnalaista kävivät ihmettelemässä mörköjä Bullmastiffit ja Mastiffit ry:n järjestämässä luonetestissä. Tuomarina toimivat Lea Haanpää ja Tarja Matsuoi.


 

Fanny (All Heroes Just like Mrs Beaver)

toimintakyky +1 kohtuullinen
terävyys +3 kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty
taisteluhalu -1 pieni
hermorakenne +1 hieman rauhaton
temperamentti +3 vilkas
kovuus +1 hieman pehmeä
luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
laukauspelottomuus ++ laukauskokematon
loppupisteet 144

 

Ruuti (All Heroes Beauty as Swanwhite)

Toimintakyky +1 kohtuullinen 15 Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua 1
Puolustushalu +1 pieni 1
Taisteluhalu -1 pieni -10
Hermorakenne +1 hieman rauhaton 35
Temperamentti +3 vilkas 45
Kovuus +1 hieman pehmeä 8
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin 45
Laukauspelottomuus ++laukauskokematon
loppupisteet +140


Jade (All Heroes Adventyress as Jill)

Jade päätettiin keskeyttää heti alkuun. Jade pelkää ilmeisesti paukkuja, joita oli säikähtänyt autosta ulos tultuaan, sillä mennessään testialueelle ei ollut ollenkaan oma iloinen ja riehakas itsensä.

 

Aada (All Heroes Ms Emily Quackfaster)

Toimintakyky -1 pieni -15
Terävyys +1 pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua 1
Puolustushalu +3 kohtuullinen, hillitty 3
Taisteluhalu +2 kohtuullinen 20
Hermorakenne +1 hieman rauhaton 35
Temperamentti +1 erittäin vilkas 15
Kovuus +1 hieman pehmeä 8
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin 45
Laukauspelottomuus ++laukauskokematon

loppupisteet +112 p

 

Sisu (All Heroes Chief O'Hara)

loppupisteet 114 p. Osa-alueiden pisteet tulossa myöhemmin.

 

 

Lappeenranta 31.3.2013

Elsa-neiti (Bohlby Lady Grey) kävi Lappeenrannan näyttelyssä Jaanan kanssa. Elsa voitti junnuluokan, valittiin parhaaksi nartuksi ja sai vielä ekan sertinkin! Kotimatkalla oli pikkulikalla tuliaisina VSP-pokaali sertin lisäksi. Isot onnittelut Elsa ja Jaana :)

 

 

 

Tarto 12.-13.1.2013

Suuntasimme Tanjan, sekä Sannin, Hemmon ja Rauhan kanssa Tarton näyttelyyn tammikuun puolessa välissä. Lauantain tuomarina oli Saija Juutilainen ja sunnuntaina Benny Blid von Schedwin Ruotsista. Rauha sai molempina päivinä eri:n, mutta muuten käskettin kotiin kasvamaan :) Sanni sai ensimmäisenä päivänä sertin ja PN2 sijoituksen, seuraavana päivänä piti tyytyä pelkkään eri:in.

Hemmo hurmasi niin kanssaihmiset kuin tuomaritkin, ollen molempina päivinä ROP! Sertejä lähti samalla mukaan 2 kpl. Lauantaina ryhmäkehään lähdettiin ajatuksena käväistä siellä äkkiä, että ehditään katselemaan millainen kaupunki Tarto on. Mutta Hemmo sitten voittikin koko ison 2-ryhmän ja jatkoi vielä Best in Show-kehään! Eipä ole tullut koskaan aiemmin päästyä BIS-kehään, sillä ryhmässä tulee korkeintaan joku sijoitus. BIS-kehä meni esiintymisen ja kaiken puolelta oikein nappiin, ihmettelin miten Hemmo jaksoi tsempata pitkän päivän päätteeksi niin hyvin. Myös ison kehän tuomari piti kovasti Hemmosta ja Hemmo osoitettiin lopulta BIS2 pallille :) Ei ihan sille korkeimmalle, mutta melkein :) Hyvä Hemmo! Sijoituksista on kiittäminen ryhmätuomaria Saija Juutilaista ja BIS-tuomaria Likita Zakea! Kiitos!

 

All Heroes Horace Horsecollar, photo: Elina Haapakangas